Kozijnen

Kozijnen zijn zeer bepalend voor de aanblik – en waarde – van uw woning. Goede kozijnen zijn daarom onmisbaar. Ze moeten mooi zijn, van hoge kwaliteit en aansluiten bij de architectuur en stijl van uw woning.

Kunststof kozijnen

Kranenburg Kozijnen plaatst kunststof, aluminium en houten kozijnen, maar specialiseert zich in de plaatsing van kunststof kozijnen van kwaliteitsmerken zoals Veka en K-vision (voorheen Kömmeling). Deze kunststof kozijnen zijn er in verschillende uitvoeringen en worden op maat geleverd. Door de ruime keuze in kleurnuances vindt u altijd de mooiste kleur voor uw huis.

Met kunststof kozijnen kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit

De voordelen van kunststof kozijnen:
• Kunststof kozijnen zijn weerbestendig en slijtvast;
• Kunststof kozijnen zijn eenvoudig en goedkoop te onderhouden;
• Kunststof kozijnen zijn isolerend, waardoor u bespaart op energiekosten;
• Kunststof kozijnen voegen waarde toe aan uw woning;
• Kunststof kozijnen verhogen uw wooncomfort.
De kunststof kozijnen die u bij Kranenburg Kozijnen bestelt en laat plaatsen zullen de waarde van uw woning verhogen en uw energiekosten verlagen.

K-vision Kozijnen

Een populair en kwalitatief hoogstaand merk kunststof kozijnen is K-vision. Dit merk biedt kozijnen in verschillende stijlen aan, waardoor er altijd een kozijn te vinden is voor uw huis. Klik op de links van de volgende K-vision mogelijkheden voor  meer informatie:

K-vision Trend, K-vision Classic, K-vision Cube en K-vision City.

Veka Kozijnen

TOPLINE NL heeft met een zelfbewuste lijn een nieuw tijdperk in het ontwerp van VEKA ramen ingeluid. De nieuwe exclusieve vormgeving van de profielen met een klare lijn door afgekante kanten steekt zelfbewust af van de ronde ontwerplijnen en is het absolute top-alternatief voor al degene die met iets bijzonders individuele accenten willen zetten. Gecompleteerd wordt het uitzonderlijke uiterlijk door vleugel- en blindkozijnpakkingen in een elegante grijze kleur. Een aanvulling op de uiterlijke exclusiviteit zijn de uitstekende innerlijke waarden: zoals optimale statische en maximaal isolerende eigenschappen dankzij de multikamerconstructie en een in bouwdiepte van 104 mm.

Klik hier voor de online VEKA folder.

Wilt u nieuwe kozijnen? Onze experts komen graag bij u langs voor het inmeten van de kozijnen en om u te informeren over de mogelijkheden. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan!