K-vision City

Historisch schuifraam

Binnenstedelijke renovatie met een eigentijdse invulling.

  • Unieke rechte profielvorm
  • Inclusief maximaal verspringend glasvlak
  • De uitstraling van historische schuiframen in een modern draaivalsysteem
  • Standaard in hout verbinding look

Voor de ‘city’, monumentale gebouwen, landhuizen of boerderijen. De K-vision City heeft de historische uitstraling van de bestaande  schuiframen.

Dit wordt bereikt door de bijzondere tussendorpel met verspringend glasvlak en de rechthoekige zijstijlen en bovendorpel.

Het kozijn

De prachtige sfeer die een oud pand uitstraalt, wilt u uiteraard behouden. Maar wat te doen als bijvoorbeeld houtrot toeslaat? Hoe handhaaft u dan de sfeervolle uitstraling van de gevel? K-vision City is dé oplossing. Dit kunststof kozijn past exact op de plek van voormalige houten kozijnen. Door het verspringend bovenlicht oogt het kozijn bovendien als een origineel schuifraam.Tegelijkertijd voldoet het kozijn aan de laatste technische eisen. Het K-vision City is hiermee een typisch K-vision product: een technisch, innovatief hoogstandje met een fraaie uitstraling.

K-vision City is ideaal voor woningen die in de periode 1880-1940 zijn gebouwd. Dit kunststof kozijn is voorzien van alle moderne technieken. Bovendien beschikt het Authentiek Kozijn over een aanpasbare dimensionering van de kozijnprofielen. Ervaring toont aan dat het kozijn de oplossing is voor architecten, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en aannemers.

Fraai

Het Authentiek Kozijn zorgt voor behoud van de prachtige uitstraling van oude panden. Bovendien is het kozijnprofiel in breedte aan te passen (van 60 tot 100 mm).

Geluidswerend

K-vision City levert in combinatie met de juiste beglazing een aanzienlijke afname van geluidsoverlast op.

Onderhoudsarm

K-vision City heeft nauwelijks onderhoud nodig. Uitstekende afdichtingen. K-vision City garandeert een perfecte afdichting. Geen last meer van lawaai, maar ook niet van wind of water. Dit is te danken aan de dubbele afdichting en de sponning die vijf graden naar buiten gekeerd staat.

Inbraakwerend

K-vision City is inbraakwerend conform de strengste eisen.

Isolatie

K-vision City heeft een hogere isolatiewaarde. Door toepassing van het 125 mm kozijnprofiel, het 70 mm raamprofiel en de dubbele afdichting is het energieverlies minimaal.