K-vision Cube

Recht systeem

Echt recht!

Rechte dagkant
100% daglichttoetreding mogelijk
Terug naar de Amsterdamse School
Verdiept (112 mm)
Naar buiten draaiend verdiept, geen opdek!
De warme uitstraling van vroeger
Standaard in hout verbinding look

Ontwerpvrijheid in nieuwbouw en renovatie.

K-vision Cube is te leveren met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag. Uniek voor K-vision is echter de mogelijkheid de naar  buitendraaiende ramen en deuren standaard verdiept uit te voeren.

K-vision kozijnen kunnen worden geleverd met een gladde of een  houtnerf structuur.

1- Rechte dagkant in kozijn en tussenstijl

2- Kalf ligt terug ten opzichte van de stijlen

Fraai

K-vision Cube is, dankzij  het verdiepte kozijnsysteem, toepasbaar in iedere bouwstijl. De enorme  hoeveelheid kleurmogelijkheden zijn een bron van inspiratie voor  iedereen die een eigen signatuur aan zijn huis wil geven.

Geluidswerend

Voor wie geluidsoverlast tot een minimum wil beperken: K-vision Cube is standaard geleverd in een geluidwerende uitvoering.

Onderhoudsarm

Als u de ramen gaat wassen,  even een doek over de kozijnen en het blijft er vele jaren net zo  uitzien als dat u ze net geleverd hebt gekregen.

Uitstekende afdichtingen

K-vision Cube heeft een  sublieme afdichting. Lawaai, tocht en water behoren tot de verleden  tijd. Dit is te danken aan de dubbele afdichting en de sponning die  vijftien graden naar buiten gekeerd staat.

Inbraakwerend

Standaard uitgevoerd met SKG** beslag en voldoet hiermee aan het politie keurmerk veilig wonen.

Isolatie

Besparen op uw stookkosten dankzij K-vision Cube! Het kozijn heeft een hogere isolatiewaarde door  toepassing van dikkere kozijnprofielen en een dubbele afdichting.