Dakkapel

Wilt u extra ruimte creëren op uw zolder? Dan kunt u kiezen voor een dakkapel van Kranenburg Kozijnen. De aanschaf van een dakkapel is een snelle en duurzame manier om uw zolder meer lichtinval en ruimte te geven.

Het plaatsen van de dakkapel

Een dakkapel van Kranenburg Kozijnen is onderhoudsarm en kan – afhankelijk van de grootte – in één dag worden geplaatst. Ook bestaat de mogelijkheid om de dakkapel traditioneel op te bouwen. Afhankelijk van de grootte van de dakkapel neemt dat één tot meerdere dagen in beslag. Bij het traditioneel bouwen van de dakkapel wordt in het bestaande dak een houten constructie geplaatst die aansluit op de dakconstructie. In het houten frame dat wij aanbrengen op uw dak, wordt een kunststof kozijn geplaatst. Vervolgens bekleden wij de gehele buitenkant met kunststof gevelbekleding (Keralit) voor een onderhoudsarme dakkapel.

Dakkapel renovatie

U heeft al een dakkapel? Deze kunnen wij, afhankelijk van de grootte, binnen één dag compleet onderhoudsarm maken. Wij vervangen het bestaande (houten) kozijn door een kunststof kozijn en bekleden de buitenkant volledig met kunststof gevelbekleding (Keralit).

Voor meer informatie – ook over bijvoorbeeld vergunningen- kunt u vrijblijvend contact opnemen met Kranenburg Kozijnen. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag onze producten en diensten toe.