Zonwering

Een goede zonwering is beschermend, besparend en decoratief. Kranenburg Kozijnen levert onder andere uitvalschermen, knikarmschermen, markiezen, screens en rolluiken.

Welke zonwering past bij u?

Een uitvalscherm of knikarmscherm is zeer geschikt als terrasoverkapping. Een markies is de meest traditionele vorm van zonwering. Wanneer u buiten in de zon wilt zitten en het binnen koel wilt houden, is een markies de meest ideale oplossing. Een screen is handig wanneer u de zon op de ramen van uw slaapkamer of woonruimte heeft staan. Een rolluik biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar beperkt ook geluidsoverlast en biedt tevens bescherming tegen ongenode gasten.

De voordelen van zonwering

Een voordeel van zonwering is dat het uw huis koel houdt tijdens warme dagen en dat goede zonwering verkleuring van uw parket en meubels tegengaat. Zelf bent u onder uw terrasoverkapping beschermt tegen schadelijke UV-stralen op uw huid. Met zonwering is bovendien een behoorlijke energiebesparing te realiseren. Uit onderzoek door TNO in 2008 blijkt dat zonwering tot wel 29% energiebesparing kan opleveren. Rolluiken zijn bovendien effectief tegen weersinvloeden en inbraak.

Zonwering naar uw smaak

Zonwering geeft een persoonlijke tint aan uw huis en kan door kleur en vorm tevens de waarde van uw huis verhogen. Welke zonwering u ook kiest, het kan in kleur, doekdesign en uitvoering aan uw wensen aangepast worden.

Informeert u eens vrijblijvend naar de mogelijkheden voor zonwering bij uw woning of vraag direct een offerte aan!