Over ons


_MG_7428 bewerktKranenburg Kozijnen focust op kwaliteit tegen een scherpe prijs. Voor ons geen grote showroom, geen duur kantoor. Wij leveren rechtstreeks van de fabrikant en kunnen daardoor onze producten tegen de beste prijs aanbieden.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Wij zijn scherp in prijs, maar daardoor niet minder scherp op kwaliteit en service. Wat u bij ons koopt, daar leveren wij een totaalservice bij. Naast plaatsing en montage kunt u bij ons altijd terecht met vragen, voor reparatie en reiniging.

Kwaliteit én service geleverd door vakmensen

Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van kozijnen, glas, dakramen, dakkapellen en zonwering. Onze monteurs zijn professionals die snel werken, zorgvuldig zijn en weten hoe ze kwaliteit leveren.

Korte lijnen, dus altijd snel antwoord en duidelijke afspraken

Heeft u vragen over één van onze producten of diensten of wilt u snel een afspraak maken? Kranenburg Kozijnen is altijd bereikbaar, zodat u snel antwoord op uw vragen krijgt. Geen lange wachttijden, niet verschillende personen aan de telefoon krijgen, maar gewoon één aanspreekpunt voor heldere antwoorden en duidelijke afspraken. Als u belt krijgt u direct Grietje aan de telefoon.

Daarom Kranenburg Kozijnen:

• Scherpe prijzen door lage overheadkosten;
• De beste prijs-kwaliteitverhouding;
• Kwaliteit geleverd door vakmensen;
• Korte lijnen, 1 aanspreekpunt.